Команда "Дзвін" посіла III місце на районному фестивалі "Молодь обирає здоров'я"

2017-02-22

/Files/images/nov_fotki/Костянтинівка.jpg
21 лютого 2017 року команда Мельниківської школи з гучним ім'ям "Дзвін" брала участь у фестивалі "Молодь обирає здоров'я". Переможців обирали серед 17 команд загальноосвітніх шкіл Смілянщини, кожна з яких мала складатися з 7 осіб. Завданням учасників районного фестивалю було представити виступ тривалістю 7-10 хвилин, де засобами хореографі, вокалу, художніми та спортивними номерами популяризуються переваги здорового способу життя та збереження здоров'я.
Наша дівоча команда, "фішкою" якої була участь найменших в районі учасниць - другокласниць Кривко Софіїї та Пяти Ані - під керівництвом педагога-організатора школи І.С. Гордійчук, підготувала виступ: всі дівчатка танцювали, дев'ятикласниці Аня Коваль і Аліна Дзема, Зеленіна Іра і Юля Чуйченко з восьмого класу декламували вірші. А фінальним акордом звучала пісня у виконанні Тані Пяти. Це було круто!
За результатами журі наша команда посіла III місце. Наступного року ми обов'язково братимемо участь знову і виборемо I місце! Учениця восьмого класу Пята Тетяна

/Files/images/nov_fotki/молодь.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 178

Коментарi