Тиждень англійської мови

2016-12-16

/Files/images/Тиждень англійської.JPGПотворних мов не існує. Я слухаю кожну мову так, наче вона - єдина, а коли я чую про мову, що зникає, це спустошує мене так само, наче йдеться про загибель Землі.
Еліас Канетті, лауреат Нобелівської премії з літератури

З 12 по 16 грудня в Україні проходив Тиждень англійської мови - заключний проект Року англійської мови, яким, враховуючи роль англійської мови як мови міжнародного спілкування та з метою сприяння її вивчення, був оголошений 2016-й. В рамках тижня в Мельниківській школі було проведено низку заходів, а саме:
- година пізнань і відкриттів «Happy English» для учнів 1-4 класів (розгадування кросвордів, ребусів, загадок англійською мовою);
- віртуальна екскурсія «Подорож до англомовних країн» для учнів 5-7 класів;
- літературна перерва «Сонети Шекспіра нон-стоп» для учнів 8 і 9 класів;
- перегляд фільму «Window on Britain»;
- книжкова виставка - калейдоскоп рекомендацій «Вчи мову – виходь у світ».
Перелічені заходи дали можливість активізувати навчання учнів сприймати та розуміти англомовне мовлення на слух, розвивати вміння усного спілкування, мовну здогадку та логічне мислення, формувати інтерес до вивчення традицій англомовних країн.
Приємно зазначити, що під час проведення заходів спостерігалась висока активність і зацікавленість учнів - від найменших першокласників до майбутніх випускників - дев'ятикласників. В наш час це дуже тішить, оскільки свідчить про те, що сучасні діти цікавляться не лише соціальними мережами і розвагами, але й самоосвітою та вивченням іноземних мов.
Кiлькiсть переглядiв: 271

Коментарi