День Знань

2016-09-01

/Files/images/1 вересня.jpg

Пролетіло тепле літо, на поріг завітала золотоволоса осінь, а разом з нею і День знань. 1 вересня 2016 року шкільне подвір’я Мельниківської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів наповнилося дитячим сміхом, пишними бантами, вишиванками, радісним хвилюванням та оазами квітів. І це не дивно, тому що всі зібралися на урочисту лінійку з нагоди Дня знань та свята Першого дзвінка. Ведучі свята запросили на лінійку наймолодших школярів – 6 маленьких першокласників. Всі учасники заходу заспівали Гімн України та вшанували пам'ять тих, хто віддав своє життя за мир в Україні.

Всіх присутніх привітали директор школи Москаленко С.М., сільський голова Ховайба В.І., представник СТОВ «Мельниківське»Тищенко М.С., учасники АТО, наші односельці Пишний Т.М. та Діброва І.М.

Дуже хвилювалися, оченятами шукали своїх тат і мам першачки, але оплески глядачів після їх виступу підбадьорили малюків та додали їм впевненості.

Звучали вірші у виконанні учнів школи. В подарунок всім присутнім линули пісні у виконанні учнів Пяти Ані, Пяти Тані, Тригуба Діми та керівника гуртка ЦДТЮТ «Кришталеві нотки» Прус Ю.Ю.

Чарівний дзвіночок запросив школярів до затишних класів за шкільні парти і сповістив про початок подорожі країною Знань.

Кiлькiсть переглядiв: 158

Коментарi